Japansk udskæringskniv SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
Code: MB34378241Related products
Product detailed description
"Enhver kokkes kniv er et glimt ind i hans sjæl."
Rokusaburo Michiba, japansk køkkenekspert og kok
Ekstremt skarp japansk kniv SUJIHIKI er med sit lange, slanke blad fremragende til udskæring af mørt kød. Den lave bladhøjde reducerer friktionen, og kniven trænger lettere ind i kødet. Hvis du har arbejdet med europæiske knive før, vil du blive overrasket over klingens ekstraordinære finhed. SUJIHIKI er den japanske forbedrede version af den vestlige fileteringskniv. Skær råt kød og fisk i fine skiver uden de store anstrengelser. Du vil også sætte pris på knivens uovertrufne geometri, når du udskærer stege, skinker eller fjerkræbryster. Hvis du elsker carpaccio af oksekød, bør denne kniv være et must-have i dit køkken. Det komfortable, perfekt afbalancerede "D"-formede birkehåndtag ligger perfekt i hånden.
Anbefaling: På grund af knivbladets finhed er denne kniv ikke egnet til arbejde med kød, der indeholder knogler.
Specifikationer: bladlængde 24 cm, håndtagslængde 13,8 cm, vægt 0,161 kg
Knivserien MIYABI 5000MCD kombinerer perfekt funktionalitet, ergonomi og unikt design. Hver enkelt kniv er resultatet af autentisk håndværk fra "Knivenes By" Seki. Traditionelt håndværk og moderne teknologi har resulteret i den højest mulige kvalitet blandt kommercielt producerede knive. Den ekstremt hårde Micro Carbide MC63 pulverstålkerne er indkapslet i 100 lag stål med to forskellige hårdheder. Den særlige bladfinish giver bladet en lagdelt tekstur, som giver hver kniv et originalt, unikt Damascener-blomstermønster. For at opnå endnu bedre stålegenskaber blev der anvendt en unik CRYODUR®-hærdningsproces, hvor stålet nedkøles til -196 °C. Det resulterende materiale har en ekstrem hårdhed på 63 Rockwell. Kniven er symmetrisk håndslebet i en "V"-form i en vinkel på 19°. Honbazukes traditionelle håndslibning er bevist gennem hundredvis af års arbejde af knivmestre. Det er en slibeproces i flere trin, hvor kniven først slibes med en lodret og vandret roterende slibesten, og til sidst poleres bladet med et honingbånd af læder. Takket være den kileformede skærekant trænger bladet let ind i maden. Det klassiske "D"-formede håndtag er lavet af Masur-birk. Træets struktur og årer er unikke på hvert stykke. Det anvendte materiale symboliserer perfekt den japanske respekt for naturen. Den sofistikerede udsmykning af håndtaget ligger i detaljerne i asiatisk stil - logofoden i rustfrit stål, den mosaikstrukturerede dekorationsnål og den røde linje giver en stærk æstetisk oplevelse.
- Ekstremt hård Micro Carbide MC63 pulverstålkerne
- Hårdhed 63 Rockwell
- CRYODUR® - en unik metode til frysehærdning / temperering
- 101 lag af stål
- Damascener-design (blomster)
- Autentisk, smal japansk form
- V-formet kileudskæring
- Honbazuke unik trefaset håndslibning
- Katana Edge
- Høj bladfastholdelse, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet
- Komfortabelt D-formet håndtag af Masur-birk
- Perfekt balance til komfortabel håndtering af kniven
- Fod i rustfrit stål med logo
- Livstidsgaranti mod fabrikationsfejl i klingen
- Tåler ikke opvaskemaskine
Skønhed og præcision er kendetegnende for japansk kultur, og mærket hylder den samme filosofi MIYABI fra Seki i Japan, som har været centrum for japansk bestik siden det 14. århundrede. Den traditionelle japanske knivproducent har kombineret sit præcisionshåndværk med det tyske mærke ZWILLING J's gennemprøvede produktionsprocesser og standarder. A. HENKELS. Virksomhedsgruppen ZWILLING var således i stand til at udvide sin portefølje ved at producere sine egne autentiske japanske knive lige i hjertet af den japanske knivindustri.
Japansk sværdfremstilling har været en tradition i den opgående sols land i mange århundreder. Samuraisværd var og er beundret for deres unikke elegance, skarphed, skønhed og tekniske perfektion. De præcisionsfremstillede MIYABI instrumenter med autentiske japanske knive er en værdig efterfølger til denne tradition. Knivenes fantastiske, næsten "kirurgiske" skarphed bevarer teksturen af de anvendte råmaterialer . Vær lige så krævende som de japanske kokke, og dit mål vil altid være en velsmagende ret, der ser perfekt ud.
Anbefalinger og vedligeholdelse:
- Brug ikke knivene til at skære ekstremt hårde ingredienser som f.eks. frosne fødevarer
- Udsæt ikke kniven for længerevarende kontakt med vand eller salt
- Undgå at bøje kniven
- For at bevare skarpheden anbefales det at vaske kniven i hånden med et mildt rengøringsmiddel efter brug og tørre den med det samme
- Beskyt klingen mod stød
- Hvis du ikke bruger kniven i længere tid, er det en god idé at pakke den ind i tørt stof eller avispapir. Den blækolie, der bruges på avistrykkeriet, beskytter bladet mod mulig korrosion
- Bladet kan tørres af med en klud vædet i olie som en del af plejen, hvilket øger modstanden mod korrosion
- Opbevar kniven på et sikkert sted
Additional parameters
Category: | Japanske knive |
---|---|
Weight: | 0.6 kg |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | MIYABI 5000MCD |
Størrelse: | 24 cm |
Produkt type: | Japansk og santokukniv |
Bladlængde: | 24 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Producent: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.
Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.