Kokkekniv PRO 20 cm, Zwilling
Code: ZW38411201Related products
Product detailed description
ZWILLING® Pro Chef's Knife er en robust, kraftig kniv med et bredt blad med et fint, men slidstærkt skær. En allrounder til professionelle og hobbykokke, der renser grøntsager, men også hakker krydderurter eller koteletter.
ZWILLING® Pro-serien
- Kombinerer innovativ teknologi, traditionelt design og perfekt præcision
- Bladet blander japansk og europæisk skærekultur
- Pro Touch-beskyttelsens buede form giver mere komfortabel, præcis og sikker kontrol
- Syntetisk håndtag, klassisk design med tre nitter
- Jævn overgang mellem beskyttelse og håndtag
- Specialstål produceret til ZWILLING J. A. Henckels
- FRIODUR® - frysehærdet klinge
- SIGMAFORGE® - smedet i ét stykke
- Hårdhed ca. 57 HRC i henhold til Rockwell
- Håndskåret
- Styring af laserklinge
- Tåler opvaskemaskine, håndvask anbefales
Solingen-mærket ZWILLING fornyer konstant sine produkter. Med næsten tre århundreders erfaring og hjælp fra den italienske arkitekt og designer Matteo Thun har den tyske virksomhed ZWILLING J. A. Henckels ZWILLING® Pro-serien af knive blander det traditionelle udseende af et håndtag med tre nitter med en innovativ knivbeskyttelsesform. Denne buede beskyttelse giver uovertruffen komfort, når der skæres med en vuggende bevægelse.
I tilfældet med ZWILLING® Pro-serien har virksomhedens designere overvejet flere aspekter: udseende, form, funktion, materiale og følelsen af brug. Blandingen af tradition og innovation har resulteret i en fænomenal serie af knive i topkvalitet og perfekt form med et blad, der kombinerer europæisk og japansk skærekultur. Det slanke håndtag guider dig intuitivt til et sikkert greb, knivene er skarpe, behagelige at holde på og langtidsholdbare.
Anvendte teknologier og materialer
Til produktionen af knivene bruges specielt højkvalitetsstål med en optimal mængde krom og kulstof, der produceres i henhold til specifikke krav udelukkende til ZWILLING J. A. Henckels. Med en Rockwell-hårdhed på ca. 57 HRC er dette stål fleksibelt, har en god skæreevne, lang levetid og perfekt korrosionsbestandighed. Knive lavet af dette specialstål er også nemme at slibe. Bekræftelsen på den korrekte "opskrift" til produktionen er, at der allerede er lavet over 100 millioner knive af det uden nogen ændring i den kemiske sammensætning.
Stålets egenskaber forbedres yderligere med henblik på knivproduktion ved hjælp af en særlig patenteret FRIODUR®-hærdningsmetode, hvor stålet fryses til -70 °C efter opvarmning til en temperatur på over 1000 °C og hærdning, og derefter opvarmes to gange mere til en temperatur på ca. 250 °C. Den resulterende molekylære struktur øger knivens hårdhed, sejhed og korrosionsbestandighed betydeligt.
Bladet er smedet af et enkelt stykke stål ved hjælp af SIGMAFORGE®-metoden, som forbedrer stålets egenskaber. Klinger smedet på denne måde har en tættere og mere homogen struktur, som sikrer større styrke, sejhed og modstandsdygtighed over for sløvhed.
Den stabile klinge og klingens perfekte geometri resulterer i en enestående skæreevne og præcis kontrol i snittet. Den skarpe vinkel giver endnu større skarphed, hvilket gør det sjovere at skære. Takket være det kileformede snit trænger kniven ubesværet ind i maden. Formen på holderen hjælper med intuitivt at bruge kniven til nem og præcis skæring.
Pro Touch-beskyttelsen er integreret som en del af stålklingen i ét stykke. Sikrer korrekt vægtfordeling og sikrer præcis knivkontrol. Beslaget på ZWILLING® Pro-knivenes skæfte går jævnt over i toppen af ricassoen, hvilket giver et endnu mere behageligt greb.
Det ergonomiske håndtag er lavet af et holdbart syntetisk materiale, der er brudsikkert, slagfast og modstandsdygtigt over for madens syrer. Den tåler opvaskemaskine. Skafterne er fastgjort til skaftet med tre nitter. Den perfekte sammenføjning af de enkelte dele forhindrer, at aflejringer og bakterier sætter sig fast, så knivene lever op til strenge hygiejnestandarder.
Vedligeholdelse af knive ZWILLING
Knive med plasthåndtag kan vaskes i opvaskemaskinen, men det anbefales at vaske dem i hånden, da det er mere skånsomt for kniven. Hvis du foretrækker at vaske i opvaskemaskinen, skal du være opmærksom på, at knive af høj kvalitet kan blive beskadiget, hvis de kommer i kontakt med andet bestik, gryder eller pander under vaskeprocessen. Når du sætter tallerkener i opvaskemaskinen, er det derfor vigtigt at kontrollere, at knivene ikke kan røre andre genstande. Producenten anbefaler også et økonomiprogram med en maksimal temperatur på 55 °C til eventuel brug af opvaskemaskinen.
Slibning af knive ZWILLING
Alle knive skal slibes fra tid til anden. Til slibning af knive fra ZWILLING® Pro-serien anbefaler vi 23 cm wolframkarbidbelagt sliber TWIN® 1731, også slibere og hvæssesten ZWILLING kan bruges. Vi tilbyder også original slibning direkte hos producenten - vi kan sørge for, at kniven bliver sendt til ZWILLING J. A. Henckels i Tyskland. Hvis det er nødvendigt, kan vi også anbefale et bestik med erfaring i slibning af knive af mærket ZWILLING i Prag.
Additional parameters
Category: | Kokkeknive |
---|---|
Weight: | 0.35 kg |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | ZWILLING Pro |
Størrelse: | 20 cm |
Produkt type: | Køkkenkniv |
Bladlængde: | 20 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Producent: | ZWILLING |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů |
Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.
Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.