Santoku kniv CLASSIC 17 cm, med ovale riller, Wüsthof

Code: WU4183
Brand: WÜSTHOF
986 kr –6 %
Santoku kniv CLASSIC 17 cm, med ovale riller, Wüsthof
986 kr –6 % 923 kr
På lager (>5 pcs)

Santokukniv med klassisk snit hører til de asiatiske knive. Den har et bredt og frem for alt skarpt blad. Denne altmuligmand fra det asiatiske køkken kan bruges på tre måder: til tilberedning af kød, fisk og grøntsager.

Detailed information

Product detailed description

Santokukniv med klassisk snit hører til de asiatiske knive. Den har et bredt og frem for alt skarpt blad. Denne altmuligmand fra det asiatiske køkken kan bruges på tre måder: til tilberedning af kød, fisk og grøntsager.

Takket være bladets strukturerede snitflade er det det perfekte redskab til at skære for eksempel tynde skiver skinke - snittet på begge sider af bladet sikrer, at bløde fødevarer ikke klæber fast. Du vil også sætte pris på Santoku-knivens fremragende blad, når du skærer tomater, hvis form og tekstur ikke ændrer sig under udskæringen.

Klassisk serie

  • Smedede knive af høj kvalitet fremstillet i Solingen
  • Perfekt afbalanceret med unik ergonomi
  • Til professionelle kokke og køkkenentusiaster
  • Sort håndtag lavet af specielt syntetisk materiale
  • Klassisk look med tre nitter, ligger godt i hånden
  • Top tysk legeret stål X50CrMoV15 brugt
  • Ekstraordinær klinge, der er nem at vedligeholde
  • Hårdhed 58 HRC Rockwell-skala
  • Speciel computerstyret PEtec-slibeproces
  • Præcis håndslibning og polering for en perfekt kant
  • Streng løbende kvalitetskontrol, bladet kontrolleres med laser
  • Standard beskyttelsesform til et sikkert greb
  • Jævn overgang mellem beskyttelse og håndtag
  • Sømløs hygiejnisk fastgørelse af sutterne
  • Knive kan vaskes i opvaskemaskinen - men håndopvask anbefales
  • En bred vifte af produkter skabt i samarbejde med professionelle kokke
  • Udvidet garanti mod fabrikations- og materialefejl i 15 år
  • Serien har modtaget det fornemme NSF-mærke for kvalitet og hygiejne i USA

Classic-serien af kn ive viser perfekt knivfremstillingskunsten fra mærket WÜSTHOF. Det er den mest populære serie i mærkets sortiment WÜSTHOF, og ikke kun på grund af dens høje brugervenlighed. Det er klassiske knive med nittede håndtag, hvis klinger er smedet af ét stykke legeret rustfrit stål X50CrMoV15. Takket være brugen af materialer af høj kvalitet og præcisionsslibning har de en høj og langvarig skarphed. De meget funktionelle Classic-knive er lavet med stor omhu ned til mindste detalje. Præcis som forventet fra Solingen-knive. Efter første brug vil du ikke have en anden kniv..

Classic-knivskaftet er lavet af slidstærkt syntetisk materiale i et typisk design med tre nitter . Håndtagene er designet i overensstemmelse med ergonomiske krav og er beregnet til behageligt og træthedsfrit arbejde. Kunststoffer af høj kvalitet kan tåle opvaskemaskine, men vi anbefaler håndvask for at bevare bladets kvalitet, hvilket er mere velegnet til knive af høj kvalitet.

En særlig computerstyret knivslibningsproces WÜSTHOF bruges til at holde knivene helt skarpe. Computeren bruger en laser til at måle klingen og giver robotten de oplysninger, den skal bruge for at slibe den perfekt. Computerstøttet fremstilling giver således knivene en ekstremt høj indledende skæreydelse (i hele bladets længde) og en lang levetid. Kvaliteten af klingen er høj, og det er vigtigt, at den er let at genskabe.

Sidst, men ikke mindst, skal vi nævne det vigtige NSF-certifikat, som Classic-serien har fået i USA. NSF's mål er at beskytte folkesundheden og miljøet. Det certificerer bl.a. køkkenudstyr, herunder knive, som ikke er sundhedsskadelige for mennesker. Produktet testes også for design, materialesikkerhed og brug. Du finder NSF-logoet på produkter, der er miljøvenlige og ikke belaster miljøet unødigt.

Anvendte teknologier og materialer

Til produktionen af WÜSTHOF knive bruges tysk stål af høj kvalitet X50CrMoV15, som har ca. 0,5 procent kulstof og krom, molybdæn og vanadium som legeringselementer. Takket være det tilsatte krom er det korrosionsbestandigt, hvilket er ønskeligt for køkkenknive.

Præcisionsklinger formes af stålstrimlen ved smedning i matricen. De hærdes i 15 minutter ved 1070 °C og afkøles derefter hurtigt til 60 °C på to minutter. Efterfølgende hærdning (en proces, hvor materialet langsomt opvarmes til 200 °C i 45 minutter) aflaster klingen for indre spændinger og stabiliserer dens martensitiske struktur. Det giver klingen den optimale hårdhed på 58° Rockwell og en højere sejhed.

En særlig knivslibningsproces WÜSTHOF kaldet PEtec (Precision Edge Technology) sikrer den ideelle skærevinkel. Det er en banebrydende teknologi, hvor knive slibes af robotter, der styres og overvåges af computere. Fordelen ved denne proces er den præcise geometri i hele bladets længde, knivens bemærkelsesværdige og ekstremt høje indledende skæreevne, der kan sammenlignes med et knivskarpt blad, og sidst, men ikke mindst, bladets lange levetid.

Den stabile klinge og klingens perfekte geometri giver en enestående skæreevne og præcis kontrol i snittet. Den skarpe vinkel giver endnu større skarphed, hvilket gør det sjovere at skære. Takket være det kileformede snit trænger kniven ubesværet ind i maden.

Standardskærmen er integreret som en del af klingen i ét stykke stål. Sikrer korrekt vægtfordeling, beskytter fingrene mod at glide på kniven og sikrer præcis kontrol over kniven.

Det ergonomiske håndtag er lavet af et holdbart syntetisk materiale, der er brudsikkert, slagfast og modstandsdygtigt over for madens syrer. Den tåler opvaskemaskine. Skafterne er fastgjort til skaftet med tre nitter. Den perfekte sammenføjning af de enkelte dele forhindrer, at aflejringer og bakterier sætter sig fast, så knivene opfylder hygiejnestandarderne.

Slibning af knive WÜSTHOF

Alle knive skal slibes fra tid til anden, da de bliver sløve efter længere tids brug. Forkromede hvæssesten bruges til at vedligeholde og genoplive kn iven, mens slibesten anbefales til slibning af knive WÜSTHOF. Til de mindre erfarne tilbyder vi også slibemaskiner med lettere betjening. Du skal blot køre kniven forsigtigt gennem sliberillen et par gange, så er kniven klar igen.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG blev grundlagt i Solingen allerede i 1814, og i løbet af de 200 år, virksomheden har eksisteret, har syv generationer af Wüsthof-familien stået i spidsen for den. Den kan prale af nogle af de mest avancerede og automatiserede produktionsprocesser i verden. For eksempel bruges der 100 robotter i produktionen af knive i næsten 40 trin.

Knivmærker WÜSTHOF sælges nu i mere end 80 lande verden over. Brugen af avancerede materialer og moderne computerstyrede teknologier gør dem nemme at bruge og tilberede mad. En kulinarisk nydelse i sig selv.

Additional parameters

Category: Santoku knive
Weight: 0.18 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Kollektion: WÜSTHOF Classic
Størrelse: 17 cm
Produkt type: Japansk og santokukniv
Bladlængde: 17 cm
Stk. i et sæt: 1 ks
Produkt information: Tåler opvaskemaskine
Producent: WÜSTHOF
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.