Japansk kødkniv GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi

Code: MB34543201
Brand: MIYABI
2 022 kr
På lager (4 pcs)

"Enhver kokkes kniv er et glimt ind i hans sjæl."

Detailed information

Product detailed description

"Enhver kokkes kniv er et glimt ind i hans sjæl."

Rokusaburo Michiba, japansk køkkenekspert og kok

Ekstremt skarp japansk kniv GYUTOH er imponerende med sit stabile blad i en autentisk japansk form. Kniven har en enestående skærekraft og er ideel til at skære og snitte kød. Den 20 cm lange klinge, den udskårne beskyttelse og det behagelige "D"-formede håndtag sikrer, at du har fuld kontrol over din skæring. Kniven GYUTOH er også blevet populær blandt vestlige kokke.

Specifikationer: bladlængde 20 cm, håndtagslængde 14 cm, vægt 0,467 kg

Knivene i serien MIYABI 7000D er kendetegnet ved høj kvalitet i udførelsen, og det er ikke til at tage fejl af, at der er lagt vægt på æstetik ved første øjekast. Det robuste, tunge sorte håndtag er kombineret med rustfrit stål for at skabe et moderne look. Knivenes højere vægt og den ekstreme skarphed i denne serie giver dig mulighed for fuldt ud at udnytte skærepotentialet i knivens egen vægt. Vægtenaf denne serie kan sammenlignes med vestlige knive, hvilket især vil blive værdsat af dem, der kan lide at arbejde med tungere værktøjer. Skærmen er integreret som en del af klingen i et enkelt stykke stål. Sikrer korrekt vægtfordeling og sikrer præcis og sikker knivstyring. De rustfri stålfittings på beskyttelsen går sømløst over i håndtaget og øger dets styrke.

Knivkernen er lavet af CMV60-stål med høj hårdhed, der indeholder kobolt, molybdæn og vanadium. For at opnå endnu bedre egenskaber blev der anvendt en unik CRYODUR®-hærdningsproces, hvor stålet nedkøles til -196 °C. Det resulterende materiale har en enestående hårdhed. Damascener-looket er skabt af yderligere 64 lag rustfrit stål i to forskellige hårdheder, og mønsteret på hver kniv er unikt. Honbazukes traditionelle håndslibning er bevist gennem hundredvis af års arbejde af knivmestre. Det er en slibeproces i flere trin, hvor kniven først slibes med en lodret og vandret roterende slibesten, og til sidst poleres bladet med et honingbånd af læder. Den symmetriske slibning og Katana Edge-bladet sikrer nem gennemtrængning af råmaterialer. Den udskårne beskyttelse forhindrer fingrene i at glide på klingen.

Det D-formede håndtag giver perfekt skærekontrol og effektiv støtte under snitningen. Micarta-kompositmaterialet har samme udseende som træ, men er meget mere modstandsdygtigt over for sure miljøer. Knivene i MIYABI 7000D -serien kombinerer japansk knivkultur med den vestlige stils tungere vægtklasse.

  • Ekstremt hård CMV 60-stålkerne
  • Stål med højt kulstofindhold
  • Hårdhed 60 Rockwell
  • CRYODUR® - en unik metode til frysehærdning / temperering
  • 64 lag af stål
  • Damascene (blomster) bladdesign
  • Udskæringsbeskyttelse øger sikkerheden ved brug
  • Autentisk, smal japansk form
  • Katana Edge
  • Symmetrisk snit
  • Honbazuke unik trefaset håndslibning
  • Høj bladfastholdelse, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet
  • Komfortabelt D-formet håndtag lavet af en kombination af Micarta ( resin + hør ) og rustfrit stål
  • Perfekt balance til komfortabel håndtering af kniven
  • Knive med højere vægt
  • Fod i rustfrit stål med logo
  • Tåler ikke opvaskemaskine

Skønhed og præcision er kendetegnende for japansk kultur, og mærket hylder den samme filosofi MIYABI fra Seki i Japan, som har været centrum for japansk bestik siden det 14. århundrede. Den traditionelle japanske knivproducent har kombineret sit præcisionshåndværk med det tyske mærke ZWILLING J's gennemprøvede produktionsprocesser og standarder. A. HENKELS. Virksomhedsgruppen ZWILLING var således i stand til at udvide sin portefølje ved at producere sine egne autentiske japanske knive lige i hjertet af den japanske knivindustri.

Japansk sværdfremstilling har været en tradition i den opgående sols land i mange århundreder. Samuraisværd var og er beundret for deres unikke elegance, skarphed, skønhed og tekniske perfektion. De præcisionsfremstillede MIYABI instrumenter med autentiske japanske knive er en værdig efterfølger til denne tradition. Knivenes fantastiske, næsten "kirurgiske" skarphed bevarer teksturen af de anvendte råmaterialer . Vær lige så krævende som de japanske kokke, og dit mål vil altid være en velsmagende ret, der ser perfekt ud.

Anbefalinger og vedligeholdelse:

  • Brug ikke knivene til at skære ekstremt hårde ingredienser som f.eks. frosne fødevarer
  • Udsæt ikke kniven for længerevarende kontakt med vand eller salt
  • Undgå at bøje kniven
  • For at bevare skarpheden anbefales det at vaske kniven i hånden med et mildt rengøringsmiddel efter brug og tørre den med det samme
  • Beskyt klingen mod stød
  • Hvis du ikke bruger kniven i længere tid, er det en god idé at pakke den ind i tørt stof eller avispapir. Den blækolie, der bruges på avistrykkeriet, beskytter bladet mod mulig korrosion
  • Bladet kan tørres af med en klud vædet i olie som en del af plejen, hvilket øger modstanden mod korrosion
  • Opbevar kniven på et sikkert sted

Additional parameters

Category: Japanske knive
Weight: 0.47 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Kollektion: MIYABI 7000D
Størrelse: 20 cm
Produkt type: Japansk og santokukniv
Bladlængde: 20 cm
Stk. i et sæt: 1 ks
Producent: MIYABI
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.