Japansk kløvekniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
Code: MB33952171Related products
Product detailed description
"Et køkken, hvor man ikke kan finde en god kniv, er ikke et køkken."
Masaharu Morimoto, japansk køkkenekspert og kok
Ekstremt skarp japansk kniv NAKIRI er særligt velegnet til at skære grøntsager og frugt i skiver og tern. Den markante bladhøjde og finheden gør det nemt at trænge igennem selv kød og fisk uden ben. Efter udskæring kan du også bruge den japanske brede kniv til at samle de udskårne ingredienser op og bære dem. Hvis du har arbejdet med europæiske knive før, vil du blive overrasket over klingens ekstraordinære finhed. Det ottekantede, perfekt afbalancerede skaft af eksotisk træ ligger perfekt i hånden og gør arbejdet med kniven så sikkert og behageligt som muligt.
Anbefaling: På grund af knivbladets finhed er denne kniv ikke egnet til arbejde med kød, der indeholder knogler. Det er ikke en klassisk kødøkse.
Specifikationer: bladlængde 17 cm
Fornøjelsen ved at lave mad begynder med forberedelserne, hvor kniven spiller en uovertruffen hovedrolle. De japanske knive i serien MIYABI 4000FC guider dig elegant gennem alle madlavningens ritualer. Knive med traditionelle håndtag er udviklet med vægt på elegance og maksimal praktisk anvendelighed og sikkerhed.
Bladet er lavet af FC61 dobbelt hærdet kromstål. For at opnå endnu bedre egenskaber blev der anvendt en unik CRYODUR®-hærdningsproces, hvor stålet nedkøles til -196 °C. Det resulterende materiale har en enestående hårdhed. Honbazukes traditionelle håndslibning er bevist gennem hundredvis af års arbejde af knivmestre. Det er en slibeproces i flere trin, hvor kniven først slibes med en lodret og vandret roterende slibesten, og til sidst poleres bladet med et honingbånd af læder. Den symmetriske slibning og Katana-kanten sikrer nem gennemtrængning af råmaterialer. Den udskårne beskyttelse forhindrer fingrene i at glide på klingen.
Det ottekantede håndtag giver perfekt kontrol over snittet og effektiv støtte under snitningen. Ibenholttræ er naturligt holdbart og formstabilt takket være dets høje årestruktur. Håndtagets pyntestift er en fin og dekorativ metode. Knivens perfekte balance giver komfort og forhindrer træthed i hånden. Knive MIYABI 4000FC vil fuldt ud tilfredsstille dit ønske om et præcisionsværktøj af japansk oprindelse.
- Fremstillet af dobbelt hærdet forkromet stål FC61
- Hårdhed 61 Rockwell
- CRYODUR® - en unik metode til frysehærdning/tempering
- 2-lags klinge
- Udskæringsbeskyttelse øger sikkerheden ved brug
- Autentisk, smal japansk form
- Klinge Katana-kant
- Symmetrisk snit
- Honbazuke unik trefaset håndslibning
- Høj bladfastholdelse, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet
- Komfortabelt håndtag af pakkatræ
- Ottekantet form, imprægneret træ
- Perfekt balance til komfortabel håndtering af kniven
- Dekorativ nål
- Indgraveret logo
- Tåler ikke opvaskemaskine
- Livstidsgaranti mod fabrikationsfejl i klingen
Skønhed og præcision er kendetegnende for japansk kultur, og mærket hylder den samme filosofi MIYABI fra Seki i Japan, som har været centrum for japansk bestik siden det 14. århundrede. Den traditionelle japanske knivproducent har kombineret sit præcisionshåndværk med det tyske mærke ZWILLING J's gennemprøvede produktionsprocesser og standarder. A. HENKELS. Virksomhedsgruppen ZWILLING var således i stand til at udvide sin portefølje ved at producere sine egne autentiske japanske knive, lige i hjertet af den japanske knivindustri.
Japansk sværdfremstilling har været en tradition i den opgående sols land i mange århundreder. Samuraisværd var og er beundret for deres unikke elegance, skarphed, skønhed og tekniske perfektion. De præcisionsfremstillede MIYABI instrumenter med autentiske japanske knive er en værdig efterfølger til denne tradition. Knivenes fantastiske, næsten "kirurgiske" skarphed bevarer teksturen af de anvendte råmaterialer . Vær lige så krævende som de japanske kokke, og dit mål vil altid være en velsmagende ret, der ser perfekt ud.
Anbefalinger og vedligeholdelse:
- Brug ikke knivene til at skære ekstremt hårde ingredienser som f.eks. frosne fødevarer
- Udsæt ikke kniven for længerevarende kontakt med vand eller salt
- Undgå at bøje kniven
- For at bevare skarpheden anbefales det at vaske kniven i hånden med et mildt rengøringsmiddel efter brug og tørre den med det samme
- Beskyt klingen mod stød
- Hvis du ikke bruger kniven i længere tid, er det en god idé at pakke den ind i tørt stof eller avispapir. Den blækolie, der bruges på avistrykkeriet, beskytter bladet mod mulig korrosion
- Bladet kan tørres af med en klud vædet i olie som en del af plejen, hvilket øger modstanden mod korrosion
- Opbevar kniven på et sikkert sted
Additional parameters
Category: | Japanske knive |
---|---|
Weight: | 0.29 kg |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | MIYABI 4000FC |
Størrelse: | 17 cm |
Produkt type: | Japansk og santokukniv |
Farve: | Sort |
Bladlængde: | 17 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Materiale: | Rustfrit stål |
Producent: | MIYABI |
Margin-category: | B |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.
Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.