Japansk kokkekniv SAKIMARU 27 cm, palisander, Dellinger

Code: DNGRXZF270
Brand: Dellinger
1 622 kr
På lager (1 pcs)

Meget skarp japansk kniv Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (bladlængde 270 mm) lavet af damaskusstål med imponerende design og højeste kvalitet. Det er en lang skærekniv, der kun er slebet på den ene side, og som er designet til at skære tynde skiver af fisk til sushi og sashimi. Med denne kniv kan du nemt skære ikke bare store stykker kød (stege), men også tynde skiver af grøntsager. Det smukke, elegante, tynde blad er i stand til at skære ingredienser i lange, uafbrudte snit og dermed bevare deres integritet og friskhed. Yanagiba er en af de vigtigste traditionelle japanske knive og er en del af mange kokkes repertoire. Selv de simpleste opgaver bliver til en ekstraordinær oplevelse med denne smukke og funktionelle kniv. Japansk håndværk, præcision og nye teknologier gør denne damaskusstålkniv unik og uforlignelig.

Detailed information

Product detailed description

Meget skarp japansk kniv Sakimaru/Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus (bladlængde 270 mm) lavet af damaskusstål med imponerende design og højeste kvalitet. Det er en lang skærekniv, der kun er slebet på den ene side, og som er designet til at skære tynde skiver af fisk til sushi og sashimi. Med denne kniv kan du nemt skære ikke bare store stykker kød (stege), men også tynde skiver af grøntsager. Det smukke, elegante, tynde blad er i stand til at skære ingredienser i lange, uafbrudte snit og dermed bevare deres integritet og friskhed. Yanagiba er en af de vigtigste traditionelle japanske knive og er en del af mange kokkes repertoire. Selv de simpleste opgaver bliver til en ekstraordinær oplevelse med denne smukke og funktionelle kniv. Japansk håndværk, præcision og nye teknologier gør denne damaskusstålkniv unik og uforlignelig.

Sakimaru 270 mm-kniven har et meget skarpt blad lavet af 110 lag af to hårde rustfri og smedede ståltyper (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Knivbladet gennemgår en hærdning i meget præcise vakuumvarmebehandlingsovne. Hver kniv er håndslebet, og med en hårdhed på omkring 60 HRC opnår den en exceptionel til ekstrem skarphed. Damascenermønsteret på denne kniv er unikt, kan ikke gentages og vil blive et symbol på din individualitet.

Det ottekantede håndtag er lavet af eksotisk Rose-Wood (rosentræ) og bøffelhorn med messingovergange. Den er altid omhyggeligt håndpoleret og ergonomisk formet. Ideelt designet til fremragende håndkontrol. Skærmens specialdesignede form er velegnet til asiatiske knivgreb.

Vigtigste fordele:

  • Japansk kokkekniv & kokkekniv
  • 110 lag af damaskusstål
  • Ottekantet håndtag af naturligt rosentræ + bøffelhorn
  • Lang skærekniv, der kun er slebet på den ene side (til at holde i højre hånd)
  • Designet til at skære tynde skiver af fisk til sushi og sashimi
  • Det er en del af mange kokkes repertoire
  • Med en hårdhed på omkring 60 HRC opnår den en exceptionel til ekstrem skarphed
  • Damascenermønsteret på denne kniv er unikt og kan ikke gentages
  • Ergonomisk formet og håndpoleret håndtag
  • Til knivblade af damaskusstål anbefaler vi brug af diamant- og vandslibesten
  • Ikke egnet til opvaskemaskine

Specifikationer:

  • Håndtagets længde: 150 mm
  • Bladlængde: 270 mm
  • Samlet længde: 435 mm
  • Vægt: 230 g

Advarsel:

Hver kniv er lavet af naturlige materialer. Hvert stykke Damascene-stål er originalt og uforligneligt, så din kniv ser måske ikke helt ud som på billedet. Den kniv, du modtager, vil være af samme kvalitet og med samme detaljer, men kan variere en smule.

Additional parameters

Category: Japanske knive
Weight: 0.43 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Størrelse: 27 cm
Produkt type: Japansk kniv
Farve: Brun
Bladlængde: 27 cm
Stk. i et sæt: 1 ks
Materiale: Damaskusstål
Producent: Dellinger
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check