Kokkekniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
Code: DNGRKH164Related products
Product detailed description
Vigtigste fordele:
- alsidig kniv til at skære, snitte, snitte og rense kød, fisk, frugt og grøntsager med
- meget velegnet til tilberedning af sashimi
- omhyggeligt slebet klinge med kerne af damaskusstål VG10 og 66 lag rustfrit damaskusstål for enestående holdbarhed og sejhed
- skinnende damascenermønster på bladet (minder om et stormfuldt hav) minimerer friktionen, når du skærer, og forhindrer, at maden klæber til bladet
- ekstraordinært håndtagsdesign lavet af smuk epoxyharpiks, som er håndpoleret og ergonomisk formet
- tredobbelt nitning for perfekt styrke, stabilitet og forbindelse mellem klinge og håndtag
- hvert stykke er originalt
Yderligere oplysninger:
- håndtagets længde: 115 mm
- bladlængde: 205 mm
- samlet længde: 340 mm
- tåler ikke opvaskemaskine - vask kun i hånden og tør derefter med det samme
- harpiksen er farvet med alkoholpigmenter, der kan ændre farve over tid
Additional parameters
Category: | Japanske knive |
---|---|
Weight: | 0.251 kg |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Kollektion: | Dellinger Resin Future |
Størrelse: | 34 cm |
Produkt type: | Japansk kniv |
Farve: | Blå |
Bladlængde: | 20 cm |
Stk. i et sæt: | 1 ks |
Materiale: | Damaskusstål |
Producent: | Dellinger |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment